George Soros krever at Europa tar i mot en million flyktninger hvert år

5
Geroge Soros er fast inventar på møtene i milliardærklubben World Economic Forum.

Milliardæren George Soros er frampå igjen. Han er kjent som «Mannen som sprengte The Bank of England» fordi han i 1992 spekulerte mot det britiske pundet og tvang den britiske regjeringa til å devaluere. Slik tjente Soros over en milliard pund og påførte britiske skattebetalere en regning på over tre milliarder pund. Dette la grunnlaget for den formuen Soros har i dag.

I en artikkel i Project Syndicate krever han at Europa skal ta imot minst en million flyktninger i året til en pris av 20 milliarder euro.

Artikkelen tar overhodet ikke til orde for å stanse krigen i Syria, men Soros bruker anledningen til å agitere for overstatlighet i EU, og hans svar på hvordan en så massiv flyktningestrøm skal håndteres er naturligvis privatisering. Vi har allerede sett hvordan asylvirksomheten er blitt en milliardindustri, med forslaget til Soros vil det bli et profittsenter uten like. Hvis det skulle bli noe av, vil det være en fantastisk mulighet for NGOene og eiendoms- og velferdsprofitørene.

George Soros driver Open Society Foundations, der han investerer tungt i regimeendring og fargerevolusjoner, slik som i Ukraina. Han gjør det alltid med en argumentasjon som går rett hjem i de liberale mellomlaga. Når han sponser fascister i Ukraina, så gjør han det med argumenter om kvinnefrigjøring, demokrati og et åpent samfunn.

I en nyttårsartikkel i januar 2015 skrev Soros at Europa bør tillate seg større underskudd på statsregnskapene for å ruste opp til en krig mot Russland! Han oppfordret til at EU må bruke skattebetalernes penger til å gi Ukraina en kreditt på 20 milliarder dollar – med løfte om mer  – for å sette landet i stand til å føre krig mot sin nabo i øst. I en artikkel skrevet for Project Syndicate skriver finansspekulanten at «Alle tilgjengelige ressurser må settes inn på krigsanstrengelser, også hvis det fører til underskudd på statsbudsjettene.»

Han skrev videre:

EUs medlemmer befinner seg i en krigstilstand. De må derfor begynne å handle utfra dette. Det betyr at det er deres plikt å justere sparepolitikken og innse at det er bedre for dem å hjelpe Ukraina med å forsvare seg og ikke forlite seg på å ikke måtte forsvare seg sjøl.

Soros, som sjøl har investert tungt i ukrainsk statsgjeld, og som derfor frykter at landet skal gå konkurs, går inn for at EU skal pumpe inn 20 milliarder dollar i ny kreditt til det skakkjørte landet, med løfter om mer, for å hindre en kollaps. Og han konkluderer:

Å støtte det nye Ukraina i 2015 og framover er den mest lønnsomme investeringa EU kan gjøre.

Så storspekulanten Soros er tydeligvis svært opptatt av at EU-landa skal øse ut milliarder av euro hit og dit, enten det er på krig eller på resultatene av krig. Antakelig tenker han å gå tungt inn i den nye asylindustrien. Og man behøver ikke lese artikkelen hans særlig grundig for å se at kampen for å få slutt på krigen, ikke er på Soros’ agenda.

Sjøl om forslaget om en million flyktninger i året er vilt, så er det all grunn til å anta at biter av forslaget vil dukke opp igjen fra såkalt progressive NGOer, som kjøper hele den globalistiske verdensanskuelsen til Soros, og som lever av å administrere elendigheten, ikke å bekjempe den.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


5 KOMMENTARER

  1. George Soros er en jøde, og Israel vil bygge Eretz Israel, som betyr «stor-Israel». Bruk google og søk på «map of Eretz Israel, så får dere se hvor stort Eretz Israel skal bli. Eretz Israel skal dekke det som er Israel i dag, men også Vestbredden, Gaza, Libanon, Syria, Jordan, Negev og deler av Egypt. Derfor må disse landene tømmes for muslimer, og derfor skapes blant annet konflikter hvor muslimer dreper muslimer, og hvor muslimer fordriver muslimer til Europa. Derfor sier jøden George Soros at Europa må ta imot en million flyktninger hvert år, for det er en del av planen for å kunne skape Eretz Israel. Men George Soros er ikke alene. Sveriges tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt, som også er av jødisk avstamming, sier også at Sverige må ta inn masse flyktninger og at Sverige ikke tilhører svenskene, som bare har bodde der i 3-4 generasjoner og hvor noen «tilfeldig» har laget noen grenser. Dette har Reinsfeldt blitt intervjuet om på svensk TV og intervju ligger på Youtube.

  2. «Han gjør det alltid med en argumentasjon som går rett hjem i de liberale mellomlaga. Når han sponser fascister i Ukraina, så gjør han det med argumenter om kvinnefrigjøring, demokrati og et åpent samfunn.»

    Jeg vet ikke hva du mener med «de liberale mellomlaga», men denne argumentasjonen går vel rett hjem hos stort sett hele den norske venstresiden, inkludert de aller fleste medlemmer av partiet Rødt?

  3. Amerikanske fond har vist stor interesse for å kjøpe europeiske eiendoms-selskaper i år. Også boligeiendom. Ikke minst i Tyskland.
    For noen år siden kunne man få seg en leilighet i Berlin til 1000 € pr. kvadratmeter. Nå vil også tyske arbeidere etter hvert måtte bruke en stadig større del av lønna på å leie bolig. Det gjøres forsøk med leie-reguleringer. Men slike virker alltid dårlig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.