Sånne sosialdemokrater finnes ikke i Norge

0

Jeremy Corbyn, som leder kampen om å bli ny leder for Labour i Storbritannia, tar i denne talen klart avstand fra NATO, NATOs krigspolitikk og aggresjonen mot Russland. Hans norske søsterparti derimot, støtter all denne aggresjonen, og det er heller ikke mange andre norske politikere som er så klare i sin holdning mot den krigspolitikken som Jens Stoltenberg og hans NATO-venner står for.

Forrige artikkelNATO: – Militær oppmarsj mot Russland
Neste artikkelJulian Assange: USA begynte kampanjen mot Syria i 2006
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).