Julian Assange: USA begynte kampanjen mot Syria i 2006

0

Grunnleggeren av WikiLeaks, Julian Assange, utga nylig boka The WikiLeaks Files. En av de tingene som kommer fram der er at USAs kampanje for å styrte regjeringa i Syria startet allerede i 2006, altså lenge før den såkalte «arabiske våren» i 2011. Her blir han intervjuet for RT av Afshin Rattansi.

Forrige artikkelSånne sosialdemokrater finnes ikke i Norge
Neste artikkelEtter ett år, fire milliarder dollar og 6700 bombetokter kommer USAs «krig» mot IS ingen vei
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).