En svensk finansminister som slapp ut noen sanne ord

6

Den forrige finansministeren i Sverige, Anders Borg, holdt en tale for den amerikanske tenketanken Peterson Institute 23. april 2013. I talen var han innom innvandringsspørsmålet, og sa som sant er til vennlig latter fra amerikanerne: «Dere forsyner oss med dette. Dere fører krigene og vi får flyktningene.» Det hører med til historien at herr Borg to år seinere ble opptatt som senior fellow ved Peterson Institute, en institusjon som hører til den indre kjerne av 0,01%-erne og som blant annet har David Rockefeller som æresformann.

Se Anders Borgs lystige ord om krig og flyktninger.

anders borg flyktninger

Flyktningenes situasjon er ikke fullt så lystig …

flyktninger båt

KampanjeStøtt oss

6 KOMMENTARER

  1. I ingressen har du skrivit fel: «Den forrige utenriksministeren i Sverige». Som framgår av rubriken var Anders Borg finansminister.

  2. «En svensk finansminister som slapp ut noen sanne ord»:
    «Dere fører krigene og vi får flyktningene.»

    Ingenting er som en liten latter over dem som dør, av sånt som «dere» (NATO = vi) gjør.

  3. […] tidligere finansminister Borg sa til amerikanerne for 2 år siden, med et unnskyldende smil: «Dere fører kriger, og vi får flyktningene.» Martin Armstrong kaller det «En verdensomfattende jakt på kapital». Han har ervervet en unik […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.