Så mange unge voksne i Europa bor med foreldrene

2

I det kriseridde Europa har ikke voksne i alderen 25–34 år råd til å skaffe seg et eget hjem. De bor med foreldrene.

mammoni europa

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Noe av dette skyldes vel også kulturforskjeller, det er ikke bare misere i sør. I Italia (og Hellas) er det ingen skam i å bo med mamma, særlig for sønner, selv om man har god inntekt. Syv av til ugifte menn over 35 bor med foreldrene, og valget blir respektert av samfunnet. Det store flertallet selv av menn som har flyttet ut snakker med mamma på telefonen hver dag.
    I protestantiske Nord-Europa blir man sett på som en taper hvis man gjør det samme, selv hvis både foreldre og avkom velger det av egen fri vilje og har det bedre slik.

  2. Nå er det vel en del av kulturen i enkelte europeiske land å bo sammen, eller i sammenhengende hus med foreldrene? I Norge har vi jo endel som bygger på eldrebolig i forbindelse med huset og overtar hoveddelen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.