Porosjenko satser på krigsforbryteren Tony Blair

0
Fotomontasje

Den tidligere (?) CIA-informanten Petro Porosjenko har invitert krigsforbryteren Tony Blair til å delta i en rådgivingskomité for den ukrainske presidenten. Det er Interfax som melder dette.

Tony Blairs viktigste krigsforbrytelser ble begått i forbindelse med krigen mot Irak. Kampanjen Arrestblair skriver:

The Iraq war, which started in 2003, has caused the deaths of between 100,000 and one million people, depending on whose estimate you believe. Two men were ultimately responsible for the decision to start it: George W Bush and Tony Blair.

Bush and Blair claim that they were provoked into starting the war by the imminent threat Iraq presented to world peace. They further maintain that the war was legal. A series of leaked documents shows not only that these contentions are untrue, but that Bush and Blair knew they were untrue. …

No armed attack had taken place against a Member of the United Nations, and the UK and US did not need to mount a war of self-defence.

Without legal justification, the war with Iraq was an act of mass murder, committed by those who launched it. Tony Blair and George W Bush should be facing trial for commissioning the supreme international crime.

Denne krigsforbryteren er et passende selskap for Petro Porosjenko, som dessuten supplere komiteen med CIA-informanten Carl Bildt.

I tillegg er også sjefen for EU-parlamentets utenrikskomite, Elmar Brok, Slovakias tidligere statsminister Mikulas Dzurinda (som George W. Bush har uttrykt stor beundring for) og ikke minst den svenske økonomen Anders Åslund som hjalp til med å rasere Russlands økonomi under fylliken Boris Jeltsin. (Les Naomi Kleins The Shock Doctrine.)

Et gammelt ordtak sier gjør dette hele tida, slik som med sin oppnevning av fascisten Dmitro Jarosj til rådgiver for generalstaben, men han har vel nærmest satt en uslåelig personlig rekord ved å oppnevne Tony Blair.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.