Saudi Arabia vil skaffe seg atomvåpen

0

Den britiske avisa Sunday Times hevder med støtte i regjeringskilder i USA at Saudi Arabia vil kjøpe atomvåpen fra Pakistan slik at det halshoggende diktaturet kan bli atommakt.

Saudi Arabia har finansiert mye av Pakistans atomvåpenprogram de tre siste tiårene, og har i følge meldingene blitt så forbannet på Barack Obamas tentative avtale med Iran om kontroll av Teherans atomprogram at de vil skaffe seg sine egne atombomber.

I følge Sunday Times vil avtalen bli undertegnet neste måned og vil omfatte «et annet medlem av FNs sikkerhetsråd» og Tyskland. En ledende britisk offiser sier til avisa at alle vestlige militære ledere går ut fra at Saudi Arabia har bestemt seg for å bli en atommakt.

Allerede i 2013 meldte BBC at en slik avtale kunne komme i stand, men da var det fortsatt bare en teoretisk mulighet. Nå er det tydleigvis i ferd med å skje.

Oljediktaturet som halshogger folk på løpende bånd og praktiserer steining og kapping av hender og føtter, skal nå få mer effektive terrorvåpen. Men kjære leser, hørte du protestene, la du merke til fordømmelsene, fikk du med deg kravene om sanksjoner? Ikke det, nei, ikke jeg heller. For USA synes dette er helt greit, og da synes norske politikere det også. Vi kan jo sende kronprinsen og Børge Brende til innvielsen.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.