Reaksjonene på Seymour Hersh’ artikkel om Osama og Obama

0

Den berømte gravende journalisten Seymour Hersh, publiserte en kjempeartikkel i London Review of Books (LRB) med tittelen: Drapet på Osama bin Laden, der han hevder at president Obamas framstilling av hva som hendte er løgn fra ende til annen.

hersh cnn

Reaksjonene på artikkelen har ikke latt vente på seg.

Paul Craig Roberts mener at Hersh er helt på jordet denne gangen.

Business Insider gjengir et sammendag uten kommentarer.

Det hvite hus avviser artikkelen helt, skriver The Hill, noe som vel var ventet.

CNN har intervjuet Hersh og stilt ham spørsmål om kildene hans.

Forrige artikkelMona Sahlin: ”Ungar leker IS på förskolan”
Neste artikkelSeiersdagen ga enda flere avtaler mellom Kina og Russland
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).