Kultursamarbeidet mellom Tolfa og Norge blir stadig sterkere

0

I en avisartikkel skriver kultursjefen i Tolfa kommune, Cristiano Dionisi, at det kulturelle samarbeidet mellom Tolfa og Norge blir stadig sterkere. Han nevner blant annet en poesifestival i mai, kultursamarbeid mellom Tolfa og Nesodden og krimfestivalen Gialli e Noir i november, der det er bekreftet at Tom Egeland vil delta. Sentralt i alt dette står Centrostudi italo-norvegese di Tolfa.

tolfa e i norvegesi

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUkrainsk parlamentsmedlem hyller massakren i Odessa
Neste artikkelKonservative i EU: – Vi må være villige til å gå til krig mot Russland
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).