Brann i tistlenes leir

0
Det fascistiske partiet Svoboda demonstrerer for å avsette Jatsenjuk

De ulike høyreekstreme kreftene i Ukraina har begynt å gå i strupen på hverandre. Først var det oligarken Kolomoiski som ble avsatt som guvernør (les: lensherre) i Dniepropetrovsk. Så var det fasicsten Dmitro Jarosj som ble utnevnt til de facto nestkommanderende i generalstaben. Og nå krever Svoboda at «forræderen Jatsenjuk» går av og erstattes av Svobodas leder, Ihor Tiahnibok. Det er Polit Navigator som melder dette.

Kyiv Post (som er finansiert av CIA) melder at Ukrainas tidligere finanskontrollør, Mykola Gordienko, hevder at statsminister Jatsenjuk er korrupt.  Verkhovna Rada vedtok å opprette en undersøkelseskommisjon for å granske korrupsjonsanklagene. Det spekuleres i Kiev om Porosjenko planlegger å styrte Jatsenjuk. Arsenij «Yats» Jatsenjuk var som kjent Victoria Nulands kandidat til statsminister i Ukraina, men nå ryktes det at den amerikanske ambassaden har valgt å satse på Porosjenko og at de vil la «Yats» falle.

Når åtselet er gnagd reint, strides hyenene. (Gammelt jungelordtak.)

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.