steigan.no og verden

10

steigan.no er lastet ned i 167 land og områder over hele verden. Statistikkbasen sier at jeg ikke har noen lesere i Iran, på Cuba, i Papua Ny-Guinea og noen afrikanske land. Jeg får se hva jeg kan få gjort med det.

steigans verden

Nest etter Norge kommer Sverige, USA, Danmark, Storbritannia, Spania og Italia. (Statistikk per 23.03.2015.)

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


10 KOMMENTARER

  1. Da jeg var innom bensinstasjonen i dag tidlig, og skummet forsidene på dagens aviser, så jeg at Aftenposten hadde en artikkel om «Kreml serverer løgner» eller noe i den dur. Da sendte jeg steigan.no noen varme tanker, siden denne bloggen balanserer, for ikke å si retter opp, informasjonen vi serveres fra media. Det bryr meg egentlig lite hvor mange lesere en blogg har, da det er innholdet, og dets seriøsitet og etterrettelighet som teller for meg. Men det føles oppløftende at informasjonen fra steigan.no når ut til mange lesere.

  2. Jeg poster eller henviser til dine engelsk-språklige artikler på utenlandske forum, og jeg har sett flere gjøre dette, og mange av disse genererer mye interesse. Spesielt er artikler vedrørende konflikten i Ukraina populære legger jeg merke til.

    • Steigan burde hatt en fast oversetter. Alle hans artikler burde foreligge på engelsk. Selv leser jeg nå kun Steigan og NRK av norske aviser, ettersom stadig flere innfører betalingstjeneste. Dette er bra. Slik vil forhåpentligvis stadig flere søke seg til denne avisa, hvor man får gratis nyheter av internasjonal klasse, uten å bli hjernevasket eller utsatt for propaganda.

      Ps! Hos NRK leser jeg kun kosestoff, som reiseskildringer etc. For å holde meg oppdatert på nyhetssida foretrekker jeg Steigan. Han får ikke lønna si fra stortingspolitikerne, så jeg vet det han skriver ikke er for å tekkes noen.

      • Ja, neste større mål for meg er å skaffe en fast oversetter. Det vil koste ca. 100.000 i året. Men jeg tror definitivt at jeg kan komme dit. Jeg har også et par andre planer som jeg vil avsløre litt etter litt. Etter at jeg innførte PayPal har jeg fått inn en del bidrag. Dem har jeg brukt til småannonsering. Dette har bidratt til at antall nedlastinger nå ligger godt over det dobbelte av nivået fra i høst, og det er økende. Nivået i første kvartal ville tilsvare 1,3 millioner nedlastinger i året.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.