Hvordan MH17 ble skutt ned

0

Legg merke til hvordan vestlige medier virkelig anstrenger seg for å ikke si noen ting lenger om Malaysia MH17. Etter at nedskytinga av flyet hadde fungert som et påskudd til å starte den nye kalde krigen og samle NATO-landa om USAs aggressive politikk og sanksjoner mot Russland, er det tydeligvis ikke så viktig lenger å finne ut hva som virkelig skjedde.

Bloggeren som kaller seg oberst Cassad gjennomgår det som er kjent om skadene på flyet og ser på hva slags konklusjoner som kan trekkes av det materialet som er kjent. Og han oppsummerer slik:

CONCLUSION: A combined strike from a Su-25 M1 attack jet was performed against the Malaysian Boeing. The first attack from the Su-25M1 was performed on the course of the «Boeing» flight in pursuit — most likely the attack jet was located on the right side of the tail of the Malaysian airplane and fired while moving towards the right engine — in this direction the jet made several shots using its 23 mm or 30 mm aircraft cannon.

The pilots died after the first attack, a large-scale decompression occurred in the cabin, the electronics went out of order, the plane turned right and the «Boeing» was probably attacked by the attack jet again, but this time on the left side, in the cabin area from the side of the crew commander using the aircraft cannon and a R-60M rocket in the area of the left engine and the left door, on which the traces of penetration by rod-shaped sub-projectiles remained.

Les hele artikkelen her.

Jeg skrev denne artikkelen i august 2014: Hvem skjøt ned Malaysian Airlines MH17?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.