Der Spiegel tråkker i salaten

0

Der Spiegel vakte ikke så lite oppmerksomhet med denne forsida:

spiegel-forside merkel hellas
Omslaget til Der Spiegels utgave 21. mars 2015

 

Tidsskriftet følte etterpå et behov for å forklare hva de mente.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSverige: Carl Gustaf forsøker seg med privat utenrikspolitikk
Neste artikkelUSA truet Tyskland til å ikke gi Snowden asyl
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).