USA, Monsanto og Bill Gates tvinger GMO på et uvillig Afrika

0
Det er for en stor del kvinner som er bøndene i Afrika, men de ser ikke mye til gavene fra Gates.

Friends of the Earth International publiserte en rapport 23.02.2015 som viser at USA, agro-business-giganter som Monsanto og Gates Foundation prøver å tvinge uvillige afrikanske land til å godta dyre genmanipulerte matvarer, frø og planter, som heller ikke er grundig testet.

The US, the world’s top producer of GM crops, is seeking new markets for American GM crops in Africa. The US administration’s strategy consists of assisting African nations to produce biosafety laws that promote agribusiness interests instead of protecting Africans from the potential threats of GM crops,” said Haidee Swanby from the African Centre for Biosafety, which authored the report commissioned by Friends of the Earth International.

USA har sammen med agro-business og private stiftelser som Gates Foundation etablert et omfattende nettverk for å presse og tvinge GMO-produkter på Afrika. (Se plansje.)

Rapporten vier en spesiell oppmerksomhet til Gates Foundation, fordi denne verdens rikeste private stiftelse har brukt millioner av dollar på aggressivt å fremme GMO i Afrika. (Se side 12 i rapporten.)

Datagründer og multimilliardær Bill Gates blir mottatt som en kongelig eller en statsleder når man kommer til Norge og bekrefter enda en gang ordene til Edvard Munch som sa: «Rikfolk stjeler fra samfunnet. Den rike som gir almisser, stjeler dobbelt. Han stjeler hjerter også.» Etter at Bill og Melinda Gates ga store deler av formuen sin til en stiftelse (de selv kontrollerer) har de skaffet seg et ry som store velgjørere. Men hvor sant er bildet?

Jeg skriver om dette i artikkelen Bill Gates’ milde gaver til hvem?

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.