Madrid: Massemønstring mot nedskjæringspolitikken

0

Inspirert av valget i Hellas mobiliserte det spanske partiet Podemos 31.01.2014 sine tilhengere til massemønstring mot nedskjæringspolitikken. Demonstrasjonen fylte Puerta del Sol i det sentrale Madrid og gatene hele veien opp til Gran via og videre til plassen foran Prado-museet. I følge arrangørene deltok 300.000 mennesker. Avisa El País har prøvd å gjøre en nøyaktigere beregning og har kommet til at det var 153.233 (!) – Mange var det i alle fall.

Podemos kalte demonstrasjonen La Marcha del Cambio – Marsjen for forandring, men ut over det skriver El País at det ikke ble framført noen konkrete paroler eller krav.

podemos madrid

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.