Krigsforbrytere

10

solberg stoltenberg sirte_tilfredse

ABC Nyheter: Stoltenberg og Solberg fortsatt tilfredse med vestlig bombing.

Still dem for en krigsforbryterdomstol, sier jeg.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


10 KOMMENTARER

 1. Så kan man lure på:
  Hva bor i hodet til Stoltenberg ( og Solberg)?
  Hva bor i hodet til de i Norge som godtar slike voldshandlinger fra våre ledere?

  Stoltenberg fikk jo 20 livvakter etter at han hoppet når USA/Israel sa hopp, -så han vet jo at det er noen som reagerte med frisk avsky og kunne miste besinnelsen i frustrasjon over slik galskap.
  ( Livvaktene og Nato-jobben var nok en del av sikkerhetspakka/takken som hørte med.)

  Hvordan greier slike folk å se seg selv i øynene om morgenen?

  • «Hvordan greier slike folk å se seg selv i øynene om morgenen?»

   Kognitiv dissonans og rasjonalisering gjør det lett, særlig om man er en patologisk narsissist og sosiopat, slik de fleste toppolitikere nødvendigvis er. Folk som higer etter politiske lederverv er i utgangspunktet så maktkåte, kyniske og hensynsløse at de er villig til å, bokstavelig talt, gå over lik for å oppnå mer innflytelse over andre. Dessuten er vel nesten alle moderne politikere utilitarister, så de fleste av dem er villige til å ofre noen millioner mennesker på kort sikt — hvis de tror at offeret på lengre sikt kan gavne noen milliarder. De betrakter det som en slags investering.

   Mangel på kunnskap kan også gjøre det lett å fatte beslutninger som tilsynelatende er onde. Egentlig kan mange av disse beslutningene være fundert på uvitenhet og feilinformasjon.

 2. Four months – four months! – You are bombing our country, and everybody is afraid to even speak a word of condemnation. Be back in the world, Russia, the real Russia, the single and the great Russia, defending the weak, you would not dare. But it’s not, it does not, and you triumph. And for good reason. You forgot one thing: life can turn around, and a lot can happen in the future.

  Your arm can get back to you!
  Moammar Gaddafi.

 3. Et enkelt spørsmål til alle dere som har kommentert over.
  La oss si USA med Norge, Nato og all alianse hadde stoppet opp og ikke brydd seg.
  Hvem hadde da fått rettferdighet, og hvilke fred hadde vi fått?
  Hva er så riktig med deres sannhet?

  Lode

  • «Ikke hadde brydd seg». Hva tror du grunnen til at Nato med Norge i spissen bombet Libya? Fordi angivelige noen demonstranter skal ha blitt skutt? Nei, Gaddafi spillte ikke lenger på lag med verdenseliten så de tok han ut. Hadde Norge og Nato (eller infiltrerte kriminelle elementer derunder) brydd seg om menneskeliv hadde de ikke drevet å spredd krig og elendighet over hele vår klode. Noe som har resultert i millioner av døde verden over. Nei til verdensregjering. Vi kommer ALDRI til å godta dere!

  • Hva om NATO hadde brydd seg, og latt være å bombe enda et land til steinalderen, da hadde vi sluppet alle materielle ødeleggelsene, og det enorme flyktningproblemet. Det er flere som taper på å få hjelp, enn de ville tapt på å få ha sine diktatorer I fred, diktatorene må fjernes på fredelig mate, og ikke ved massive krigshandlinger som legger land I ruiner 🙂

 4. Rødt sto faktisk og på opprørerane si side. Eit parti Steigan sjølv er medlem i. Kanhende han vil melde partiet sitt til politiet?

  Libya

  I mars 2011 gikk Rødt ut og krevde at Norge måtte reise forslag innenfor Schengen om å samarbeide om å ta imot flere flyktninger fra borgerkrigsrammede Libya, og selv tilby å ta imot et betydelig antall flyktninger. Samtidig gikk partiet ut med at Gaddafi nå brukte våpen kjøpt fra vesten til å komme på offensiven overfor det Rødt omtalte som «det rettferdige opprøret mot han [Gadaffi]». Arnljot Ask, daværende internasjonalt ansvarlig i Rødt, uttalte at «det libyske folket og Det nasjonale overgangsrådet må få all den støtten vi kan gi dem i denne kritiske fasen», og påstod «opprøret ville ta kontroll over landets rike naturressurser til fordel for folkets beste. Det er derfor avgjørende at støtten som gis dem ikke fører til en ny etablering av et utbytterregime», samtidig som at «vestlige stormakter skal få styringen over landet, må motarbeides».[30]

  Tidlig gikk Rødt imot forslaget om flyforbudssone over Libya, og mente det ville innebære en regelrett militær intervensjon. I stedet mente partiet at opprørerne måtte få politisk, materiell og økonomisk støtte. Rødt foreslo også å øke sanksjonene mot Gaddafi, og at det nasjonale overgangsrådet skulle overta Libyas sete i internasjonale foraer.

  http://no.wikipedia.org/wiki/R%C3%B8dt#Libya

 5. De fleste oppegående mennesker vet jo at politikere må holdes lang unna våpen, resultatet av et flyvåpen I hendene på en som ikke engang har medlemskap I skytterklubb, eller som har sikkerhetskurs for skytevåpen er åpenbar . . .

 6. Forstår ikke hvordan de klarer å leve med seg selv. Bombe et annet selvstendig land. Håper de blir dømt for krigsforbrytelser. Norsk media våkn opp!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.