Fredsprisvinner Obamas prioriteringer

0

Dette er slik fredsprisvinner Barack Obama foreslår å bruke 1.160 milliarder dollar i budsjettåret 2015. «Discretionary spending» er den delen av budsjettet som Kongressen behandler hvert år, og det utgjør 29% av det totale offentlige forbruket, men ikke programmer som Social Security og Medicare.

Det framgår vel gaske greit av figuren hva presidenten prioriterer.

obamas prioriteringer

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel– Ukraine’s Economy Is Collapsing And The West Doesn’t Seem To Care
Neste artikkelWretched US Journalism on Ukraine
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).