50 Shades of Greece

0

Raúl Ilargi Meijer som skriver på TheAutomaticEarth har sin tolkning av forhandlingene mellom Hellas og eurosonen:

When it comes to the ongoing Greek question, I see a lot of people eagerly jump to conclusions, after the ‘debt deal’, that I don’t think are justified; certainly not yet. The overall conviction in the press seems to be that Syriza has given in on just about all fronts, and Germany and Dijsselbloem are the big winners.

But since that may well be the exact position Syriza wants ‘the other side’ to be in, where they think they have prevailed, one will have to try and think a few steps ahead before judging the situation. There’s far more grey area here than many pundits seem to assume, easily 50 shades of it.

Les hele artikkelen her

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelCommunist Manifestoon
Neste artikkelPian dei Santi, Tolfa
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).