2014: US Special commands i 133 land – det kan bli flere i 2015

2

Special Ops Missions Already in 105 Countries in 2015 skriver Nick Turse i Huffington Post:

During the fiscal year that ended on September 30, 2014, U.S. Special Operations forces (SOF) deployed to 133 countries — roughly 70% of the nations on the planet — according to Lieutenant Colonel Robert Bockholt, a public affairs officer with U.S. Special Operations Command (SOCOM).  This capped a three-year span in which the country’s most elite forces were active in more than 150 different countries around the world, conducting missions ranging from kill/capture night raids to training exercises.  And this year could be a record-breaker.  Only a day before the failed raid that ended Luke Somers life — just 66 days into fiscal 2015 — America’s most elite troops had already set foot in 105 nations, approximately 80% of 2014’s total.

Mine damer og herrer, dette er altså demokratiets høyborg, det uunnværlige og fredselskende US of A.

Det er dette landet som mener at det har en rett til å sende tropper over alt, bombe over alt og styrte en hvilken som helst regjering som ikke gjør slik det uunnværlige og fredselskende osv. ønsker og krever.

Det er denne staten norske politikere adlyder som om de har vært på dressurkurs, som om de ikke er valgt av norske velgere, men ansatt av den til enhver tid sittende administrasjonen i Washington.

16. februar 2016 begynner US SpecOps øvelsen Exercise Flintlock 2015 i Tsjad. Der skal også norske soldater delta. Dette har verken regjeringa eller Forsvaret informert oss om, og det er fullstendig taust i norsk presse.

Les artikkelen i Huffington Post her.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


2 KOMMENTARER

  1. «- Sjefen for de ukrainske væpnede styrkenes generalstab er en mann som er kjent med situasjonen på arenaen for kamphandlinger. Det at han erkjente ingen russiske tropper i Ukraina, tjener ham til ære. Men det viser hvor løgnaktige og kyniske ord til Ukrainas president Pjotr Porosjenko, NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, amerikanske politikere var. Alle de erklærte at det var russiske styrker som førte kapmhandlinger i Ukraina.
    Under dette påskudd innførte Vesten sanksjoner mot Russland og ga Ukraina lån og ytet militærhjelp. Nå er det på tide å unnskylde seg og forandre stillingen. Likevel, har erklæringen til sjefen for Ukrainas generalstab forandret ingenting. Det bekrefter en gang til at Ukrainas territorium er blitt en plass for å ha et oppgjør med Russland for Vesten, først og fremst for USA. Derfor blir fredelige forhandlinger torpedert, derfor støtter man statskuppet i Kiev.»

    http://norwegian.ruvr.ru/2015_01_30/Kiev-erkjenner-ingen-russiske-tropper-i-Donbass-8104/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.