IslamNet: – Charlie er som en voldtektsmann

0

IslamNet: – Charlie er som en voldtektsmann

Lars Akerhaug skriver i en artikkel i Dagbladet om Fahad Qereshi og hans holdning til drapene i Paris:

Lederen av en av Norges største muslimske organisasjoner, Islam Net, sier han tar avstand fra terror. Men selv støtter han dødsstraff for karikaturtegninger.

Islam Net sprer også fatwaer, altså religiøse domsavsigelser og vurderinger, fra nettsiden islamqa. Og der kan man lese:

Å fornærme profeten (fred være med ham) er en av de verste og mest forbudte handlinger, det er en vantro handling og innebærer frafall fra islam. De lærde er enige om at dette gjelder, spøk eller ei. Den som gjør dette skal henrettes, også om han angrer, og uansett om han er muslim eller vantro.

For å drive poenget hjem, skriver Fahad Qereshi på IslamNet:

Forestill deg at du var ute en dag og så en mann som du visste hadde voldtatt utallige uskyldige kvinner. Da du kom hjem så du på nyhetene at denne voldtektsmannen var blitt overfalt og drept av noen som ville hevne denne forbryterens ugjerninger. Hvordan ville du ha reagert? Hva ville du følt? Du ville riktig nok ta avstand fra handlingen av å ta loven i egne hender og drepe voldtektsmannen, men ville du sørget over hans bortgang? Ville du hatt sympati for den avdøde voldtektsforbryteren? Ville du ha markert din motstand for drapet på voldtektsmannen ved å demonstrere i gatene med slagordet «Jeg er voldtektsmann»? … Denne voldtektsmannen er Charlie, og hans ofre er 1,6 milliarder uskyldige muslimer. Om ikke du, men mange i verden har reagert til Charlies død ved å si at de selv er Charlie, ved å støtte Charlie, ved å gjenopplive Charlies mobbing i sine aviser og ved å oppfordre til å fortsette mobbingen av muslimer. Dette er også galskap!

For å ta det hele litt ned, skal man kanskje minne om fatwaen mot snømenn?

Forrige artikkelIslamske institusjoner tar avstand fra Charlie Hebdo
Neste artikkelHøyt spill ved Züricher See
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).