IslamNet: – Charlie er som en voldtektsmann

0

IslamNet: – Charlie er som en voldtektsmann

Lars Akerhaug skriver i en artikkel i Dagbladet om Fahad Qereshi og hans holdning til drapene i Paris:

Lederen av en av Norges største muslimske organisasjoner, Islam Net, sier han tar avstand fra terror. Men selv støtter han dødsstraff for karikaturtegninger.

Islam Net sprer også fatwaer, altså religiøse domsavsigelser og vurderinger, fra nettsiden islamqa. Og der kan man lese:

Å fornærme profeten (fred være med ham) er en av de verste og mest forbudte handlinger, det er en vantro handling og innebærer frafall fra islam. De lærde er enige om at dette gjelder, spøk eller ei. Den som gjør dette skal henrettes, også om han angrer, og uansett om han er muslim eller vantro.

For å drive poenget hjem, skriver Fahad Qereshi på IslamNet:

Forestill deg at du var ute en dag og så en mann som du visste hadde voldtatt utallige uskyldige kvinner. Da du kom hjem så du på nyhetene at denne voldtektsmannen var blitt overfalt og drept av noen som ville hevne denne forbryterens ugjerninger. Hvordan ville du ha reagert? Hva ville du følt? Du ville riktig nok ta avstand fra handlingen av å ta loven i egne hender og drepe voldtektsmannen, men ville du sørget over hans bortgang? Ville du hatt sympati for den avdøde voldtektsforbryteren? Ville du ha markert din motstand for drapet på voldtektsmannen ved å demonstrere i gatene med slagordet «Jeg er voldtektsmann»? … Denne voldtektsmannen er Charlie, og hans ofre er 1,6 milliarder uskyldige muslimer. Om ikke du, men mange i verden har reagert til Charlies død ved å si at de selv er Charlie, ved å støtte Charlie, ved å gjenopplive Charlies mobbing i sine aviser og ved å oppfordre til å fortsette mobbingen av muslimer. Dette er også galskap!

For å ta det hele litt ned, skal man kanskje minne om fatwaen mot snømenn?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.