Hvem slåss de for i Ukraina?

3

Deutsche Wirtschafts Nacrichten (DWN) melder at NATOs øverstkommanderende for Europa, general Ben Hodges, har besøkt sårede soldater på et militærsjukehus i Kiev. Han roste soldatene for deres tapperhet i krigen mot «opprørerne» i Øst-Ukraina. Han delte ut den amerikanske hærens tapperhetsutmerkelse til de sårede soldatene.

Hold an et øyeblikk! La oss få dette sortert ut. Altså: NATOs toppsjef i Europa roser Ukrainas soldater for å drepe sine landsmenn, og for det gir ham dem USAs tapperhetsutmerkelse. Dette sier vel alt om hvem disse soldatene kjemper for?

Og som DWN sier: Med hvilken rett gir en USA-general utmerkelser til soldatene til en sjølstendig stat?

Begivenheten ble dekket av TV-kanalen Hromadske.TV som er finansiert av den nederlandske ambassaden i Kiev, den amerikanske ambassaden i Kiev og av International Renaissance Fund, som er en stiftelse som kontrolleres av George Soros.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

  1. Jøss, dette har vi ikke fått se på nyhetene i Norge. Ville ikke dette vært naturlig når vi har en norsk Nato-leder?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.