Hvem slåss de for i Ukraina?

3

Deutsche Wirtschafts Nacrichten (DWN) melder at NATOs øverstkommanderende for Europa, general Ben Hodges, har besøkt sårede soldater på et militærsjukehus i Kiev. Han roste soldatene for deres tapperhet i krigen mot «opprørerne» i Øst-Ukraina. Han delte ut den amerikanske hærens tapperhetsutmerkelse til de sårede soldatene.

Hold an et øyeblikk! La oss få dette sortert ut. Altså: NATOs toppsjef i Europa roser Ukrainas soldater for å drepe sine landsmenn, og for det gir ham dem USAs tapperhetsutmerkelse. Dette sier vel alt om hvem disse soldatene kjemper for?

Og som DWN sier: Med hvilken rett gir en USA-general utmerkelser til soldatene til en sjølstendig stat?

Begivenheten ble dekket av TV-kanalen Hromadske.TV som er finansiert av den nederlandske ambassaden i Kiev, den amerikanske ambassaden i Kiev og av International Renaissance Fund, som er en stiftelse som kontrolleres av George Soros.

 

 

KampanjeStøtt oss

3 KOMMENTARER

  1. Jøss, dette har vi ikke fått se på nyhetene i Norge. Ville ikke dette vært naturlig når vi har en norsk Nato-leder?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.