Hvem slåss de for i Ukraina?

0

Deutsche Wirtschafts Nacrichten (DWN) melder at NATOs øverstkommanderende for Europa, general Ben Hodges, har besøkt sårede soldater på et militærsjukehus i Kiev. Han roste soldatene for deres tapperhet i krigen mot «opprørerne» i Øst-Ukraina. Han delte ut den amerikanske hærens tapperhetsutmerkelse til de sårede soldatene.

Hold an et øyeblikk! La oss få dette sortert ut. Altså: NATOs toppsjef i Europa roser Ukrainas soldater for å drepe sine landsmenn, og for det gir ham dem USAs tapperhetsutmerkelse. Dette sier vel alt om hvem disse soldatene kjemper for?

Og som DWN sier: Med hvilken rett gir en USA-general utmerkelser til soldatene til en sjølstendig stat?

Begivenheten ble dekket av TV-kanalen Hromadske.TV som er finansiert av den nederlandske ambassaden i Kiev, den amerikanske ambassaden i Kiev og av International Renaissance Fund, som er en stiftelse som kontrolleres av George Soros.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.