USA – nytt rekordunderskudd på handelsbalansen med Kina

0
USAs underskudd på handelsbalansen med Kina bare øker og øker

Det går mot et nytt rekordunderskudd på USAs handelsbalanse med Kina. Tallene for november 2014 viser at underskuddet har økt med over 17 milliarder dollar siden 2013, som var forrige rekord. Dette viser tall fra USAs regjering.

USAs underskudd på handelsbalansen med kina

Les også:

Kina tar over

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKina og Vietnam – konflikt eller samarbeid?
Neste artikkel– Vestlige ledere bommer gang på gang
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).