Franske bønder sprer møkk for å vise hva de mener om Hollande

0

Franske bondeorganisasjoner aksjonerte over hele Frankrike 6. november 2014. Tusener av deltakere protesterte mot fallende priser (delvis grunnet sanksjonene mot Russland), billig import og høye kostnader. De dumpet grønnsaker i gatene og kjørte gjødselsprederne for fullt. Og brente en og annen bil.

I følge franske meningsmålinger er det mellom 76% og 86% av franskmennene som har en negativ oppfatning av president Hollande.

franske bønder

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHur hindra klimatkatastrofen?
Neste artikkelLa Rocca di Tolfa
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).