Største fall i britiske reallønner – siden 1862

0

I et par år har David Cameron, godt hjulpet av britiske medier skrytt av «den økonomiske oppgangen» i Storbritannia. Men det viser seg at den gjennomsnittlige arbeideren har opplevd et fall i reallønna på 8% mellom 2008 og 2013. Dette er det verste fallet på 50 år, sier National Institute of Economic and Social Research (NIESR).Men Financial Times har studert statistikken enda lenger tilbake og har kommet til at britiske arbeidere aldri har opplevd et like stort fall i reallønna noen gang siden statistikken ble opprettet i 1862!
Eller altså siden Karl Marx begynte å skrive første bind av Kapitalen.reallønnsnedgang storbritannia

 

 

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.