Human Rights Watch: Video om klasebomber i Øst-Ukraina

0

Human Rights Watch (HRW) dokumenterer at det brukes klasebomber i Øst-Ukraina og at regjeringsstyrkene i hvert fall er ansvarlige for en del av disse angrepene. Norge har gått i spissen for forbudet mot bruk av klasebomber. Vil Børge Brende protestere?

(NB: HRWs hovedsponsor er George Soros, så det er vanskelig å hevde at de er pro-russiske.)

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelStørste fall i britiske reallønner – siden 1862
Neste artikkelNår kommer krakket?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).