Bekräftar: Ubåten kom från Holland

6

Bekräftar: Ubåten kom från Holland

Etter at kaldkrigsmaskineriet i mainstream media (MSM) har holdt det gående på høygir en stund, kommer denne meldinga i Aftonbladet:

Nu bekräftar försvaret att det var en utländsk ubåt.

– Marintaktiska kommandot har analyserat bilden. Det är en nederländsk ubåt som samövade med svensk militär, säger Mikael Abrahamsson, informatör på Försvarsmakten. …

”Fler bilder på samma ubåt”

Efter att Marintaktiska kommandot analyserat bilden så kan man nu slå fast att det var en utländsk ubått som Adama Repenning tog bilder av.

– Det var en nederländsk ubåt som samövade med svensk militär. Vi har fått fler bilder på samma ubåt från flera vittnen , säger Mikael Abrahamsson, informatör på Försvarsmakten.

I början på veckan har svensk militär samövat med den nederländska flottan.

– Fartyget på bilden är en ubåt av så kallad Walrus-klass, säger Mikael Abrahamsson.

Dårlig gjort av Marintaktisk kommandot. Nå har mediene skrevet om skadet russisk ubåt i Stockholms i dagevis, og russerne har på sleipt vis sagt at den antakelig er hollandsk. Så går Marintaktisk hen og sier at russerne snakker sant!

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

  1. Nå har vi ikke fått bekreftet at det er denne ubåten de har lett etter, bare at denne også er observert flere ganger. Men saken er uansett i ferd med å bli virkelig komisk. Russisk spionaktivitet er vi uansett ganske vant til – akkurat som at latinamerikanere er godt vant til amreikansk ditto.

    Forøvrig kan man spørre seg hvorfor russerne vet så mye om nederlandske ubåter i svenske farvann.

  2. Har logget meg inn på Aftonbladet for å lese om ubåtjakten,men finner ingenting om det du påstår at Aftonbladet har skrevet om en felles øvels mellom Holland og Sverige og at svenskene har innrømmet at det er en Hollands ubår det dreier seg om.jeg ønsker et svar på dette.

  3. Nej, den holländska ubåten kan vi glömma. Den utgör inte den «misstänkta» undervattensverksamheten. Eftersom ingen vad det är eller vem som gör något eller varför, så går spekulationsvågarna höga i den svenska skärgårdens bräckta vatten 🙂

  4. Den tredje og siste Svenske kommisjoner som så på ‘ubåtkrenkningene’ – kom med en ganske åpen konklusjon: At det var ‘mer’ sannsynlig at ubåtene kom fra ‘USA og Storbritannia’, men ikke under NATO komando. Det vi nå ser, medienes fråtsing i Russerspekulasjoner og konsekvenser for forsvarsbudsjettet osv. – ligner absurd teater.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.