Bekräftar: Ubåten kom från Holland

0

Bekräftar: Ubåten kom från Holland

Etter at kaldkrigsmaskineriet i mainstream media (MSM) har holdt det gående på høygir en stund, kommer denne meldinga i Aftonbladet:

Nu bekräftar försvaret att det var en utländsk ubåt.

– Marintaktiska kommandot har analyserat bilden. Det är en nederländsk ubåt som samövade med svensk militär, säger Mikael Abrahamsson, informatör på Försvarsmakten. …

”Fler bilder på samma ubåt”

Efter att Marintaktiska kommandot analyserat bilden så kan man nu slå fast att det var en utländsk ubått som Adama Repenning tog bilder av.

– Det var en nederländsk ubåt som samövade med svensk militär. Vi har fått fler bilder på samma ubåt från flera vittnen , säger Mikael Abrahamsson, informatör på Försvarsmakten.

I början på veckan har svensk militär samövat med den nederländska flottan.

– Fartyget på bilden är en ubåt av så kallad Walrus-klass, säger Mikael Abrahamsson.

Dårlig gjort av Marintaktisk kommandot. Nå har mediene skrevet om skadet russisk ubåt i Stockholms i dagevis, og russerne har på sleipt vis sagt at den antakelig er hollandsk. Så går Marintaktisk hen og sier at russerne snakker sant!

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelHuman Rights Watch: Utstrakt bruk av klasevåpen i Ukraina
Neste artikkelHarald Heide Steen jr. – Russisk ubåtkaptein
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).