– Handelskrig mot Russland, Angela Merkels største forræderi mot sitt folk

0

– Handelskrig mot Russland, Angela Merkels største forræderi mot sitt folk

Er det noe tysk næringsliv trenger like mye som en mann trenger en bolt gjennom hodet, så er det en handelskrig mot Russland. Tysk næringsliv har mye å tape, og tapene begynner allerede å bli følbare enda de først vil bli store utover vinteren. Derfor er det ikke overraskende at tysk næringsliv begynner å reagere på det noen kaller «Merkels Vasallenpolitik» overfor USA.

Gabor Steingart, ansvarlig utgiver av Tysklands fremste finansavis Handelsblatt, har tatt et forrykende oppgjør med Vestens aggressive politikk overfor Russland og med den krigshissende tyske pressa. Artikkelen har tittelen Vesten er på feil vei.

Nå skriver Deutsche Wirtschafts Nachrichten (DNW) om de tyske sanksjonene mot Russland: Handels-Krieg gegen Russland: Der große Verrat von Angela Merkel an ihrem Volk. Nettavisa ledes av Mikael Maier, som en periode i 2006 var sjef for Orkla Media i Tyskland.

Politikere som Angela Merkel eller Herman Van Rompuy er ingen utenrikspolitikere, like lite som østerrikeren Werner Faymann eller den på enhver måte inkompetente franskmannen François Hollande. Disse politikerne er i grunnen glade for at de ikke trenger å drive noen selvstendig politikk.

  1. Det blir løyet, blant annet om Malaysia MH17.
  2. Merkel støtter den korrupte og krigshissende regjeringa i Kiev.
  3. Merkel tar tysk økonomi og dermed tyske arbeidstakere som gisler for sin politikk.

Når det gjelder sanksjonene refererer DNW sjefen for Det østerrikske handelskammeret, Christoph Leitl, som advarer mot de langvarige skadevirkningene av sanksjonene, nemlig at den tilliten som var bygd opp nå forsvinner.

DNW viser også til den talen lederen for partiet Die Linke, Gregor Gysi, holdt i Forbundsdagen: «En svært sterk tale: Gregor Gysi demonterer den hjelpeløse tyske utenrikspolitikken.»

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.