Condoleezza Rice forteller hva konflikten i Ukraina egentlig handler om

3

KampanjeStøtt oss

3 KOMMENTARER

  1. Med China som partner, kommer nok ikke Putin «to run out of cash». Derimot vil nok Merkel møte økende motstand innen egne rekker, etter hvert som resultatet av sanksjonene på den Tyske økonomien fremstår klarere. Spesielt dersom Russland begrenser importen av gass til Europa og slutter å importere Tyske varer.
    USA vil aldri kunne kompensere for dette.
    Dette er fakta Condolezza vet. Hun er hverken u-intelligent eller u-informert.
    Kan det være, at hun vet noe, vi ikke vet?
    For eksempel et planlagt «false flag event», der Russland skal pålegges skylden?

  2. Å hjelpe meg, snakker om å leve i ei boble. Hvor mye har denne dama investert i fracking-eventyret? Det blir nok noen kalde vintre framover hvis Europa skal gjøre seg avhengige av amerikansk olje og gass, som stort sett bare eksisterer på Wall-Street, og nok blir liggende i bakken fram til corvingene setter sine kråkeføtter på månen om noen hundre millioner år: http://thearchdruidreport.blogspot.no/2013/09/the-next-ten-billion-years.html

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.