Ukrainsk journalist: «Man må drepe 1,5 millioner mennesker i Donbass»

0

NATOs venner i Ukraina er så ekstreme at det er vanskelig å forstille seg det. Hromadske TV, som er finansiert av CIA og Nederlands ambassade i Kiev, har her et intervju med journalisten Bogdan Boutkevitch der han sier at «Man må drepe 1,5 millioner mennesker i Donbass».

Han sier i intervjuet:

Bogdan Boutkevitch: It’s perfectly simple. 1.5 million people living in Donbas have to be killed.

Bogdan Boutkevitch: Donbas is not just a depressed region. There’s a crazy amount of superfluous people there. I know perfectly well what I’m saying. In the Donetsk Oblast, there are about 4 million inhabitants. And no fewer than 1.5 million of them are excess. We don’t need to understand Donbas. We need to understand what is Ukraine’s national interest.  And we should use Donbas, simply as a resource. As far as Donbas goes, I don’t have any prescription for how to get it done quickly. However, what’s most important – there are people who simply must be killed.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelEventyr fra Ukraina
Neste artikkelColorado River-bassenget har tapt 50 kubikkilometer vann
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).