Ukrainsk journalist: «Man må drepe 1,5 millioner mennesker i Donbass»

2

NATOs venner i Ukraina er så ekstreme at det er vanskelig å forstille seg det. Hromadske TV, som er finansiert av CIA og Nederlands ambassade i Kiev, har her et intervju med journalisten Bogdan Boutkevitch der han sier at «Man må drepe 1,5 millioner mennesker i Donbass».

Han sier i intervjuet:

Bogdan Boutkevitch: It’s perfectly simple. 1.5 million people living in Donbas have to be killed.

Bogdan Boutkevitch: Donbas is not just a depressed region. There’s a crazy amount of superfluous people there. I know perfectly well what I’m saying. In the Donetsk Oblast, there are about 4 million inhabitants. And no fewer than 1.5 million of them are excess. We don’t need to understand Donbas. We need to understand what is Ukraine’s national interest.  And we should use Donbas, simply as a resource. As far as Donbas goes, I don’t have any prescription for how to get it done quickly. However, what’s most important – there are people who simply must be killed.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


2 KOMMENTARER

  1. Nok en sak det tydeligvis passer dårlig for «frie» vestlige medier å formidle. Men Steinfeld er ihvertfall utvilsomt rett mann for PR-bransjen. Han har jo klart å få høyreekstremistene i Ukraina til å framstå som en speiderbevegelse. Si hva du vil om den breiale bergenseren, men propagandatalent har han. Og ingen tør å motsi han. Russiske medier skal jeg ikke kommentere, de kjenner jeg for lite til. Men jeg vil vel anta at de er like ensidige andre veien.

  2. takk Pål at du forteller dette alt! Jeg prøvde i dag å skrive masse kommentarer i Dagbladet om «diktatoren» Putin, hans ekstra «datter» fra Holland, om Litvinenko som Putin «giftet», og video om Ukraina med engelske subtitter osv – med videolinker på sakene… Der var masse linker fra russisk eller ukrainsk kvinne Julia som svaret jeg til… Alle mine kommentarene kastet ut men alle «riktige» kommentarene fra Julia er på plass. Etterpå skrev jeg til sensor personlig at jeg skal gjøre screenshot av diskusjon og setter på Fecebook for å vise norsk pluralisme. Det er umulig å lage en kommentar i norske avisene. )))

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.