steigan.no vokser raskt

0

Feriemåneden juli 2014 ble «all-time high» for steigan.no. Mer enn 34.000 nedlastinger på én måned på bloggen og mange tusen også via andre nettsteder. Den lastes ned i 144 land på alle kontinenter. Mest i Norge, naturligvis, men mange tusen også i Sverige. USA er på tredjeplass tett fulgt av Danmark.

Uka 28. juli til 3. august ble det lastet ned hele 17.300 innlegg. De fem mest leste artiklene sist måned var:

FN og Israel
Terrortrusselen – bløff eller alvor?
Hvem skjøt ned Malaysian Airline MH17?
Dollarens fall er i gang – og tempoet øker
Porosjenko: For hver drepte soldat vil vi drepe hundrevis

steigan.no i verden:

steigan.no vokser

Denne bloggen er fullstendig uavhengig og den drives på frivillig og idealistisk basis. Hvis du liker den, kan du bidra på følgende måte:

  • Send meg tips på kilder og saker
  • Anbefal bloggen til venner og kjente og bed dem spre den videre

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelJoshua Tartakovsky: – Både Ukraina og Israel prøver å kvitte seg med «de uønskede»
Neste artikkelFlight MH17: USAs etterretningseksperter peker i retning Ukraina
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).