Pogromen i Korsun

0

Natta mellom 20. og 21. februar 2014 stoppet aktivister fra Euromaidan flere busser nær byen Korsun-Schewtschenkowskiy. Bussene hadde med seg flere hundre motstandere av Euromaidan som var på vei tilbake fra Kiev til Krim. De bevæpnede mennene tok over bussene og brente dem ned. Alle passasjerene, omlag 350 folk, inkludert kvinner og ungdommer, ble utsatt for brutal behandling med slag og trakassering. Filmen «Forbrytelsene til nazistene fra det ukrainske Euromaidan: Pogromen i Korsun» dokumenterer disse forbrytelsene der flere titalls mennesker ble drept. Dokumentaren ble lagd av den ukrainske menneskerettsgruppa IGCP.

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.