Nedskytinga av MH17 har tjent sin hensikt – derfor er mediene tause

0

Nedskytinga av MH17 har tjent sin hensikt – derfor er mediene tause

Paul Craig Roberts, tidligere viseøkonomiminister i USA har en analyse av hvorfor mediene nå er kjemisk frie for stoff om Malyasia airlines MH17:

Etter å ha tjent Washingtons propagandaformål har det nedskutte malaysiske flyet og den angivelige russiske panserkolonnen som rullet inn i Ukraina og angivelig ble ødelagt der, fullstendig falt ut av nyhetene, selv om begge sakene fortsatt er fullstendig uløste.

Washingtons marionetteregjering i Ukraina har ikke frigjort lydfilene fra kommunikasjonen mellom den ukrainske flykontrollen og Malaysia flight 17 og Washington har ikke publisert fotografier fra sin satellitt som var direkte over stedet da flyet ble skutt ned.

Vi kan derfor trygt og endelig konkludere med at dette bevismaterialet ikke støtter Washingtons og Kievs propaganda.

Vi kan også trygt og endelig konkludere med at de vestlige medienes plutselige mangel på interesse for disse uløste sakene, og det at de ikke krever framlagt dette bevismaterialet fra Washington og Kiev, bekrefter medienes rolle som propagandaministerier.

Roberts mener at Russland har overvudert diplomatiets rolle og hatt en overdreven tro på at Vesten vil lytte til argumenter. Russland har lagt fram store mengder at sine overvåkingsdata og bedt USA om å gjøre det samme, uten at det har ført til noen ting.

Norske medier er også like tause om det som fylte forsidene for en måned siden. De vet hvem som er sjefen.

 

 

Forrige artikkelFerguson og den kommende klassekrigen i USA
Neste artikkelPogromen i Korsun
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).