Nedskytinga av MH17 har tjent sin hensikt – derfor er mediene tause

1

Nedskytinga av MH17 har tjent sin hensikt – derfor er mediene tause

Paul Craig Roberts, tidligere viseøkonomiminister i USA har en analyse av hvorfor mediene nå er kjemisk frie for stoff om Malyasia airlines MH17:

Etter å ha tjent Washingtons propagandaformål har det nedskutte malaysiske flyet og den angivelige russiske panserkolonnen som rullet inn i Ukraina og angivelig ble ødelagt der, fullstendig falt ut av nyhetene, selv om begge sakene fortsatt er fullstendig uløste.

Washingtons marionetteregjering i Ukraina har ikke frigjort lydfilene fra kommunikasjonen mellom den ukrainske flykontrollen og Malaysia flight 17 og Washington har ikke publisert fotografier fra sin satellitt som var direkte over stedet da flyet ble skutt ned.

Vi kan derfor trygt og endelig konkludere med at dette bevismaterialet ikke støtter Washingtons og Kievs propaganda.

Vi kan også trygt og endelig konkludere med at de vestlige medienes plutselige mangel på interesse for disse uløste sakene, og det at de ikke krever framlagt dette bevismaterialet fra Washington og Kiev, bekrefter medienes rolle som propagandaministerier.

Roberts mener at Russland har overvudert diplomatiets rolle og hatt en overdreven tro på at Vesten vil lytte til argumenter. Russland har lagt fram store mengder at sine overvåkingsdata og bedt USA om å gjøre det samme, uten at det har ført til noen ting.

Norske medier er også like tause om det som fylte forsidene for en måned siden. De vet hvem som er sjefen.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


1 kommentar

  1. […] Barack Obama varslet sanksjoner mot Russland allerede rett etter at Krim ble innlemmet i republikken Russland, men det ble ikke noe fart på den økonomiske krigen mot landet før etter nedskytinga av det malysisiske flyet MH17. Da het det i en samstemt vestlig presse umiddelbart og uten bevisgrunnlag at dette var Putins rakett og Putins massemord, og alle lydige politikere, også vår hjemlige Børge Brende, snakket i kor om at Russland måtte straffes. Som begrunnelse nevnte blant annet Brende nedskytinga av MH17, sjøl om han var forsiktig nok til ikke å påstå at Russland sto bak. Det ser nå mer og mer ut som om det var grupperinger innenfor Kiev-juntaen som sto bak nedskytinga. Om de gjorde dette i samråd med sine føringsoffiserer i CIA eller om USA bare var kjapt ute med å utnytte situasjonen, vil vel vise seg etter hvert. Men i verste fall kan dette vise seg å bli vår tids skudd i Sarajevo. […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.