Operatur i regn

3
Rigoletto: The death of Gilda

Going to the Opera on the Fjord

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

  1. Ja, dette var noen ordentlig fine bilder, Pål Stemningsfulle! Sjekket «Fjordscapes» også. Samme der, og vel så det. Dette er tydeligvis en annen side ved deg, mindre analytisk, mer aksepterende (ting er nå en gang sånn som de er), mer observasjon, mindre synsing, mer natur, mindre samfunn, mer dyr, mindre mennesker. Fornemmelse for nærvær/enhet av land/vann, og en følsomhet for lyset. Der er vel også en forbindelse mellom bildet du bruker til logo på bloggen din og slike bilder som du viser i «Fjordscapes»? 🙂

  2. Takk. For meg er kampen for kommunismen uløselig knyttet til kampen for det gode liv, kampen for å bli hele mennesker. Eller for å si med Demokrit: Et liv uten festivitas er som en landevei uten et vertshus.

    • Hele mennsesker, sier du. Men hva med Quasimodo sine kjente linjer, da? – «Enhver står alene i hjertet av jorden/gjennomboret av en solstråle/og plutselig er det kveld.» Har du noen tanker om dette, Pål?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.