Støtter regjeringa Solberg etnisk rensing og folkemord i Øst-Ukraina?

0

Den ukrainske hæren driver nå regelrett massakre mot sin egen befolkning i Øst-Ukraina. Landsbyer og boligområder bombes. Statsminister Yatsenyuk snakker om å «renske landet for ondskap og ikke-mennesker». Bildet er fra landsbyen Luganskaya, som ble jevnet med jorda av Kiev-troppene. Ifølge Aftenposten har Norge sendt 77.000 stridsrasjoner til den ukrainske hæren for å støtte krigen i øst. Støtter Solberg-regjeringa etnisk rensing og folkemord?

luganskaya

 

Forrige artikkelNynazistisk bataljon kjemper mot opprørerne i Øst-Ukraina
Neste artikkelDollarens fall er i gang – og tempoet øker
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).