Oliver Stone: – Who Shot Down the Malaysian Airliner?

0

Film director Oliver Stone writes on his Facebook-page:

This is too good to be true. After this massive rush to judgment by US media, please read these fascinating dissents from 2 honest investigative journalists who probe deeper than our propagandizing fourth estate. This is an unnecessarily dangerous situation brewing because of US politics–

Airline Horror Spurs New Rush to Judgment by Robert Parry

It was Putin’s Missile! by Pepe Escobar

What Did U.S. Spy Satellites See in Ukraine by Robert Parry

Oliver Stone (born September 15, 1946) is an American film director, screenwriter, producer and military veteran. Stone is famous for films like Platoon, Wall Street, Born on Fourth of July, JFK among others.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHuman Rights Watch: Kiev driver vilkårlig bombing av sivile
Neste artikkelUkraina et farlig land for journalister
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).