Fascismen slik den er – dokumentar fra Ukraina

4

Fascimen slik den er, en film av Andrej Karaulov. Den russiske TV-journalisten har laget denne dokumentarfilmen om den fascistiske overgrepene som har funnet sted i Ukraina i april til juni 2014. Han har sendt filmen til FNs generalsekretær i et håp om å få det internasjonale samfunnet til å reagere.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


4 KOMMENTARER

  1. Bare dette at Ukrainas statsminister kaller opprørerne «bloody gorillas» viser at vi ikke har med en normal, sivilisert regjering å gjøre. Andre land som står bak krigsforbrytelser prøver i hvert fall å skjule hensiktene sine bak fine ord. Jeg sendte en mail til NRK for å be om forklaring på den ensidige dekningen, at det ikke rapporteres om Ukrainas forbrytelser, at regelrette løgner fra Kerry og vennene hans ikke motsies, at Steinfeld koseprater med fascister. Men får vel ikke noe skikkelig svar.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.