The illusion of freedom

1

“The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.”

–Frank Zappa

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


1 kommentar

  1. Friheter og menneskerettigheter er reelle, etter mange generasjoners kamp, men misbrukes i dag stadig mer i ulike makters subtile skyggespill. Har akkurat lest «Liras øyne», Eva Jolys spenningsroman med korrupsjon som tema (anbefales!). Fant der et treffende uttrykk som var nytt for meg: «… en departementsmann med menneskerettighetsglasur». Jeg har vært borti mange sånne…

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.