Bilderberg – verdensregjering eller milliardærenes prateklubb?

0

Bilderberg – verdensregjering eller milliardærenes prateklubb?

I helga 29. mai – 1. juni 2014 hadde Bilderberg group sitt 62. møte. Den hemmelighetsfulle gruppa er blitt kalt hemmelig verdensregjering, verdens største sammensvergelse osv. På møtet, som ble holdt i København, diskuterte de:

Den økonomiske krisa, hvem må betale for demografien (?), finnes det privatliv?, utveksling av etterretning, teknologi og jobber, demokratiets framtid og middelklassens krise, Kinas politiske og økonomiske framtid, Midt-Østen, Ukraina, Europa.

De som diskuterte dette bak lukkede dører og med referatforbud var noen av verdens mektigste menn og noen få kvinner. Hemmeligkremmeriet er jo skreddersydd til å skape myter (spør meg, jeg er ekspert), og det er ingen tvil om at blant medlemmene finnes noen av verdens aller mektigste folk. Toppsjefer i Goldman Sachs og Deutsche Bank; Henry Kissinger, Richard Perle og David Petraeus er konspiratorer av rang. Og det dukker opp plansjer som denne. Problemet med den er at slett ikke alle som står der er bilderbergere, og er rekke bilderbergere står ikke der.

Men likevel er det noe som skurrer! Ubetydelige nasjoner som Norge (6), Sverige (6), Finland (7) og Danmark (7) har omtrent samme antall medlemmer som Tyskland (6) og Frankrike (6). Milliardæren Jens Ulltveit-Moe, han som erklærte at penger gjør ham lykkelig, er blant de norske medlemmene.

Hvis dette er kremen av verdens Illuminati tror jeg vi kan sove trygt. Jeg holder en knapp på milliardærenes prateklubb.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.