Bilderberg – verdensregjering eller milliardærenes prateklubb?

0

Bilderberg – verdensregjering eller milliardærenes prateklubb?

I helga 29. mai – 1. juni 2014 hadde Bilderberg group sitt 62. møte. Den hemmelighetsfulle gruppa er blitt kalt hemmelig verdensregjering, verdens største sammensvergelse osv. På møtet, som ble holdt i København, diskuterte de:

Den økonomiske krisa, hvem må betale for demografien (?), finnes det privatliv?, utveksling av etterretning, teknologi og jobber, demokratiets framtid og middelklassens krise, Kinas politiske og økonomiske framtid, Midt-Østen, Ukraina, Europa.

De som diskuterte dette bak lukkede dører og med referatforbud var noen av verdens mektigste menn og noen få kvinner. Hemmeligkremmeriet er jo skreddersydd til å skape myter (spør meg, jeg er ekspert), og det er ingen tvil om at blant medlemmene finnes noen av verdens aller mektigste folk. Toppsjefer i Goldman Sachs og Deutsche Bank; Henry Kissinger, Richard Perle og David Petraeus er konspiratorer av rang. Og det dukker opp plansjer som denne. Problemet med den er at slett ikke alle som står der er bilderbergere, og er rekke bilderbergere står ikke der.

Men likevel er det noe som skurrer! Ubetydelige nasjoner som Norge (6), Sverige (6), Finland (7) og Danmark (7) har omtrent samme antall medlemmer som Tyskland (6) og Frankrike (6). Milliardæren Jens Ulltveit-Moe, han som erklærte at penger gjør ham lykkelig, er blant de norske medlemmene.

Hvis dette er kremen av verdens Illuminati tror jeg vi kan sove trygt. Jeg holder en knapp på milliardærenes prateklubb.

Forrige artikkelJuncker: – Når det blir vanskelig må vi juge!
Neste artikkel#BringInOurTroops
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).