Soloppgang over Appenninene

0

Østhimmelen over Tiberdalen og Appenninene – sett fra Tolfa.

Panorama13042014 liten

Bildet består av tre fotografier tatt rett etter hverandre og så sydd sammen med hjelp av programvare til ett panorama. Ingen manipulasjon med farger eller noe annet.

Forrige artikkel– Klimakrise er ikke framtid, det er nå!
Neste artikkelGod mottakelse for Geir Johnsons bok Nara
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).