God mottakelse for Geir Johnsons bok Nara

0

I Klassekampen 7. mai 2014 gir Ole Robert Sunde en strålende omtale av Geir Johnsons bok Nara,utgitt av AMFORA. Som Johnsons redaktør og kollega i AMFORA gratulerer jeg på det varmeste.

geir johnson nara

nara_forside

NARA er en fortelling om en reise til Japans eldste hovedstad, og søket om å finne svaret på forholdet mellom AVATARA, et åtti minutter langt klaververk av den japanske komponisten Akira Nishimura og templene i Nara, som klavermusikken er bygget over.

 

Boka kan bestilles her.

 

nara_forside2

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSoloppgang over Appenninene
Neste artikkelEr kapitalismen suicidal?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).