Hvem tenker på Olga Bogomolets?

0

Hvem tenker på Olga Bogomolets?

26. februar sa Estlands utenriksminister til EUs utenriksminister at stadig mer peker i retning av at det var opposisjonens snikskyttere som drepte politi og demonstranter på Maidan i Kiev. Han oppga doktor Olga Bogomolets som kilde. Hun sier nå at hun ikke har trukket noen konklusjon:

«Our nation has to ask the question who were the killers, who asked them to come to Ukraine. We need good answers on the basis of expertise.»

Som lege er det hennes oppgave å gjøre undersøkelser, og så er det opp til politi og påtalemyndighet å drive etterforskning. Nå er minister for sikkerhet en fascist, hans viseminister en fascist og leder av påtalemyndigheten en fascist. Og BBC viser her hvem som kontrollerer gatene i Kiev.

Er det ingen som tenker på sikkerheten til Olga Bomolets?

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelLa campagna
Neste artikkelLibya: Går fra hus til hus for å drepe kristne
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).