Hvem tenker på Olga Bogomolets?

0

Hvem tenker på Olga Bogomolets?

26. februar sa Estlands utenriksminister til EUs utenriksminister at stadig mer peker i retning av at det var opposisjonens snikskyttere som drepte politi og demonstranter på Maidan i Kiev. Han oppga doktor Olga Bogomolets som kilde. Hun sier nå at hun ikke har trukket noen konklusjon:

«Our nation has to ask the question who were the killers, who asked them to come to Ukraine. We need good answers on the basis of expertise.»

Som lege er det hennes oppgave å gjøre undersøkelser, og så er det opp til politi og påtalemyndighet å drive etterforskning. Nå er minister for sikkerhet en fascist, hans viseminister en fascist og leder av påtalemyndigheten en fascist. Og BBC viser her hvem som kontrollerer gatene i Kiev.

Er det ingen som tenker på sikkerheten til Olga Bomolets?

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.