Dianne Feinstein (D): – CIA kan ha brutt grunnloven

0

Dianne Feinstein (D): – CIA kan ha brutt grunnloven

Lederen av senatets etterretningskomité i USA, Dianne Feinstein (D) anklaget 11.03.2014 CIA for å ha begått en serie handlinger som antakelig både krenker grunnloven og må regnes som kriminelle.

Hun nevnte tortur, ulovlig dataovervåking, svertekampanjer mot kritikere, ulovlig fengsling og forhør. Hun kritiserte også CIA for å ha prøvd å hindre senatets etterretningskomité i å utføre sitt arbeid.

Dette er et avgjørende øyeblikk for hele vår rolle som kontrollinstans … dersom vi kan bli hindret av dem vi skal kontrollere, sa Feinstein.

Feinstein regnes som en lojalist i det demokratiske partiet, men nå har selv hun fått nok av CIAs rolle som en stat i staten. Hun sa at hun ønsket å få offentliggjort «grusomme detaljer i et CIA-program som aldri skulle ha eksistert.»

Men dette kommer nok aldri til å gå opp for folkene i Civita og Minerva.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelBaroness Ashton of Upholland med venner
Neste artikkelIl laboratorio nel bosco
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).