Børge Brendes venner i Kiev

0

Børge Brendes venner i Kiev

Utenriksminister Børge Brende har vært i Kiev og uttaler:

– Jeg opplever det som en god og representativ regjering, sammensatt av ulike representanter. Jeg synes det er en regjering vi kan samarbeide med, sier Brende.

Han har også lovt denne regjeringa norsk støtte. Noe skal man jo kaste bort Oljefondet på.

Ni av nye regjeringsmedlemmene og statlige lederne har bakgrunn fra det fascistiske Svoboda og de militante høyreekstremistene i «Høyre sektor».

Så vet vi hva Brende mener med «god og representativ».

 

Forrige artikkelDemokratiet er ikke lenger på moten
Neste artikkelBørge Brende i Kiev
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).