USA planlegger opptrapping i Syria

0

USA planlegger opptrapping i Syria

Wall Street Journal skriver at USA og araberstatene planlegger opptrapping av krigen i Syria. Avisa sier at krigsalliansen har et felles operasjonsrom i Amman i Jordan der militære fra 11 land samordner de militære operasjonene. USA, Saudi-Arabia, Frankrike og Storbritannia deltar der.

Saudi-Arabia og Emiratene ønsker et angrep mot de sørlige forstedene til Damaskus, skriver avisa, som også vet å fortelle at USA har betalt 3 millioner i lønninger til syriske opprørssoldater de siste par månedene.

Den som tror at Vesten ønsker fred i Syria bør tro en gang til.

 

Forrige artikkelAl-Shabaab stenger internett
Neste artikkelUran, gull, diamanter, mineraler
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).