Flommen i England truer dyrelivet

0

Flommen i England truer dyrelivet

Den fulle rekkevidden av flommene i England begynner gradvis å gå opp for folk. Britiske forskere sier at flommen kan ha hatt en fullstendig ødeleggende virkning på dyrelivet.

Med flomvannet kommer giftige kjemikalier som har voldsomme virkninger på dyrelivet i hele næringskjeden, fra insekter til små pattedyr og fugler. Noen drukner, noen blir forgiftet og noen får næringsgrunnlaget sitt rasert, skriver The Independent.

 

Forrige artikkelPressefrihet: USA på 46. plass
Neste artikkelAl-Shabaab stenger internett
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).