Feminismens blinde flekk?

0

Feminismens blinde flekk?

Min venn Deeyah sendte meg denne lenken. I denne artikkelen i Le Monde Diplomatique skriver Rumi Hasan at «in Britain — and indeed in the West generally — there has long been a reluctance on the part of feminists to delve into areas of societies where women’s and girl’s oppression is at its greatest: that is, in many ethnic minority communities.»

Jeg skulle gjerne ha sett en kommentar fra mine feministiske venner.

 

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKapitalens rike hører sådanne til
Neste artikkelItalias langsomme sammenbrudd
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).