En folkefiende – (en sjølbiografi)

16

Etter tre års arbeid kan jeg om ikke lenge presentere sjølbiografien En folkefiende på Aschehoug forlag. Her er oppslaget om dette i Dagsavisen 28.05.2013:

(For foreign friends; shortly I will present my memoirs under the title       An Enemy of the People.)

steigan dagsavisen

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


16 KOMMENTARER

  • Takk skal du ha. Jeg er naturligvis veldig spent på hva folk synes når de får lest den. Jeg har i alle fall gjort mitt ytterste for å gjøre den lesverdig nesten uansett hvilket utgangspunkt man har.

  • Det er bare unntaksvis jeg stenger ute folk fra denne bloggen. Notoriske internettroll slipper ikke til og heller ikke folk som bare bare omgir seg med skjellsord. Folk som er saklig uenige, slipper jeg til. Hvor mye jeg rekker å svare på sjøl, vil jo vise seg.

 1. Kjære Pål!
  Gleder meg til boka kommer i høst. Håper at den er skrevet på norsk. Det er i Norge at du har et navn som er knyttet til «En folkefiende».Mange hilsener fra Karin

  • Kjære Karin!
   Jeg tror du vil like boka. Gleder meg til å få din kommentar. Og naturligvis kommer den på norsk. Jeg ville bare at mine utenlandske venner skulle få vite hva jeg holder på med.

   hilsen fra
   Pål

 2. Jeg gleder meg også til å lese boka. For meg har «Sammenbruddet» vert veldig viktig fordi jeg som deg er svert opptatt av at de som kommer etter oss også skal kunne ha et liv. Bruker å kalle min egen generasjon for The gulden generasjon da jeg vet ingen har hatt det så bra (Økonomisk) og ikke tror jeg noen vil få det så bra i årene som kommer. Det som er gledelig er at det syntes som om folk blir mer og mer opptatt av disse spørsmålene. Her tror jeg din bok har spilt en viktig rolle. Nå gjenstår det å se hva din nye bok vil bringe. Uansett har du skrevet deg inn i historien som en person som ikke går på akkord med hensyn til hva du oppfatter som viktig. Gleder meg og gratulerer! Hilsen Øivind

 3. Jeg skal kjøpe boka, lese den, og anmelde den i lokalavisa for å gjøre den kjent for flere. Stå på Steigan, vi er kanskje ikke enige på alle områder, men jeg liker en mann av din støpning!

 4. Takk skal du ha. Jeg kjenner få som er helt enige med meg. Det er helt OK. Det viktige er å ta de store problemene jeg tar opp alvorlig og være med på en seriøs diskusjon om hvordan de kan løses. Det offentlige ordskiftet i dag ligger stort sett unna de viktigste sakene, og mediene er til å sovne av. Ser fram til anmeldelsen.

 5. Gleder meg enormt til å lese.Det er jo gåtefullt at en rekke ganske arrogante AKP- ledere bare forsvant fra offentlig politikk og debatt og nærmest gikk i indre eksil og knapt viste seg for noen. I anledning bokutgivelsen har jeg lyst til å berømme Steigan at han,omtrent som den eneste, holdt seg på broa fram til idag og forsvarte det han sto for på 70-tallet. Det har jeg enorm respekt for,det har Steigan stor ære av.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.