Helseforskere i USA fikk fete honorarer fra BigPharma under «pandemien»

0
Fra høringa med Anthony Fauci

Forskerne i National Institutes of Health (NIH) under ledelse av Anthony Fauci fikk 710 millioner dollar i royalties fra den farmasøytiske industrien – et faktum de prøvde å skjule. Dette skriver New York Post.

Nesten alle pengene – 690 millioner dollar – gikk til National Institute of Allergy and Infectious Diseases, underbyrået ledet av Dr. Anthony Fauci, og 260 av dets forskere.

Anthony Stephen Fauci (født 24. desember 1940 i New York City i USA) er en amerikansk immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) og medlem av White House Coronavirus Task Force, som arbeider med koronaviruspandemien i 2019–2020.

Informasjon om dette enorme private royaltykomplekset holdes svært utilgjengelig av National Institutes of Health (NIH). Organisasjonen min, OpenTheBooks.com, ble tvunget til å saksøke for å avdekke royaltyene som ble betalt fra september 2009 til oktober 2021, som utgjorde $325 millioner over 56.000 transaksjoner.

De måtte saksøke en gang til, med Judicial Watch som rådgiver, for å åpne denne nye utgivelsen.

Betalinger skjøt i været i løpet av pandemien: Disse årene var det mer enn det dobbelte av kontantstrømmen til NIH fra privat sektor, sammenlignet med de tidligere 12 årene til sammen. Alt i alt er det 1,036 milliarder dollar.

Det er uklart om noen av covid-vaksineavgiftene fra Pfizer og Moderna, hvorav sistnevnte gjorde opp med NIH ved å gå med på å betale 400 millioner dollar , til og med er inkludert i disse nye tallene. NIH sier ikke noe.

Fauci hadde global makt

Fauci var ikke bare «covid-tsar» i USA, han svingte taktstokken for mesteparten av det globale covid-sirkuset. I Norge og i norske medier ble hans ord sett på som det siste ordet i alt som hadde med covid å gjøre. Høringene i USA viser at han har løyet flere ganger under ed.

Nå som han er brukt vil kanskje makta bak BigPharma kaste ham under bussen. Vi får se.

Les mer på steigan.no om Anthony Fauci.

Forrige artikkelMytisk Beijing-massemord i 1989
Neste artikkelBøndene fordrives, det bygges solcelleanlegg på jordbruksland