Zelenskys tidligere rådgiver: – Republikken Ukraina er ferdig

0
Alexey Arestovich

Den andre ukrainske republikken er over. Hvis det varer i en mer rimelig tid, vil flere hundre tusen mennesker dø, og alt vil falle fra hverandre enda mer, sa Zelenskys tidligere rådgiver Alexey Arestovich.

Ifølge den tidligere ukrainske politikeren er hele historien om den ukrainske staten full av fullstendige fiaskoer. For tida svikter det postsovjetiske Ukraina.

Ifølge ham er landet styrt av «inkompetente moralske monstre». De nåværende herskerne i Ukraina, sier eks-rådgiveren til presidentkontoret, er engasjert i «tjuveri med blod», de kan bare stramme inn situasjonen, ødelegge virksomheter og forfølge dissidenter.

En illustrasjon av dette tjuveriregimet fikk vi da russiske styrker invaderte Kharkov-regionen. Da viste det seg at de forsvarslinjene som skulle ha vært der, ikke ble bygd fordi pengene som skulle ha finansiert dem ble stjålet underveis.

«Det var ingen første forsvarslinje», sa Denys Yaroslavskyi til BBC, som rapporterte fra Vovchansk søndag. «Vi så det. Russerne bare spaserte inn. De bare spaserte inn, uten noen minefelt».

En lekket rapport som av Politico fikk tak i i fjor avslører at USA ser på korrupsjon i Ukraina som en «reell trussel», som risikerer NATOs pågående militære støtte.

Rapporten «understreker at korrupsjon kan få vestlige allierte til å gi opp Ukrainas kamp mot Russlands invasjon, og at Kiev ikke kan utsette innsatsen mot tjuveri».

Biden-administrasjonen prøver å holde denne rapporten skjult. Ikke bare fordi amerikanske dollar står på spill, men også for å hindre motstandere av amerikansk bistand til Ukraina i å få mer støtte, «mange av dem republikanske lovgivere som prøver å blokkere slik bistand».

Ukraina har for lenge siden tapt denne krigen. Når en general innser at han har tapt, er det hans plikt overfor sine soldater å kapitulere. I stedet velger de ukrainske politikerne og militære å drive titusenvis av nye soldater inn i den sikre død og landet ned i evig ruin. Denne forbryterske virksomheten finansieres av Norge og andre krigshissende land og politikere som gjerne vil ha krig, men som aldri ville ha gått i krigen sjøl eller sendt noen av sine kjære dit.

Ukrainerne skal dø for Vestens «ære» og amerikansk våpenindustri.

Kiev Panic, Demands Hundreds Patriots, F16s; Rus Sumy Offensive; Rus More Volchansk; Ukr 70% Losses

Se kommentaren til Alexander Mercouris:

Forrige artikkelNGOere – stat i staten?
Neste artikkelIsrael slipper bomber dypt inne i Libanon