Udiagnostisert myokarditt gir en rekke andre potensielt fatale diagnoser

0

Myokarditt forklarer mer begredelig helsestatistikk enn mange er klar over. Dette er antageligvis også årsaken til hemmeligholdet.

Av Kjetil Tveit.

De offentlige helsemyndighetene, CDC i USA, «offentliggjorde» nylig en 148 sider lang studie om myokarditt etter COVID-19-vaksinasjon, og hver eneste side har de valgt å sladde helt.

Mange opplever det hele som en dårlig spøk.

Hvorfor er dette med hjertebetennelse – bokstavelig talt – så betent?

I en studie fra 2023 obduserte patologer avdøde som hadde dødd plutselig uten en god forklaring.

Hos mange av disse fant de spor i hjertevevet som stammet fra udiagnostisert (epi-)myokarditt med bevis for at mRNA-vaksinen var årsaken.

Patologene fant at de mRNA-vaksine-induserte vevsendringene ga endret elektrisk ledningsevne i hjertet, og utløste dermed hjerterytmeforstyrrelsene.

Mange klager på hjerterytmeforstyrrelser etter mRNA-vaksinen. Da er sjansen stor for at de har fått vaksineindusert (epi) myokarditt som aldri ble diagnostisert.

Disse inngår altså ikke i statistikken.

Kan ha store implikasjoner på folkehelsenivå

Hjerterytmeforstyrrelser kan føre til en rekke sykdommer og plager, inkludert andre hjertesykdommer.

Når hjertet pumper i utakt og ved høye frekvenser, kan dette skape turbulens i blodet, som gir levringer. Levringene kan løsne og sette seg forskjellige steder i kroppen og dermed gi blodpropp.

Her er noen eksempler på hva mRNA-vaksineindusert, udiagnostisert (epi-)myokarditt, som gir hjerterytmeforstyrrelser, kan føre til:

1. Tromboemboliske hendelser (Blodpropprelaterte komplikasjoner)

Hjerneslag: Arytmier, spesielt atrieflimmer (AF), øker risikoen for dannelse av blodpropper i hjertets forkamre. Disse proppene kan reise til hjernen og forårsake hjerneslag ved å blokkere blodstrømmen.

Lungeemboli: Blodpropper kan også reise til lungene, blokkere en arterie, og føre til lungeemboli. Dette er en alvorlig tilstand som kan føre til pustevansker, brystsmerter, og i alvorlige tilfeller, død.

Dyp venetrombose (DVT): Arytmier kan bidra til redusert blodsirkulasjon, spesielt i nedre ekstremiteter, noe som øker risikoen for DVT, en tilstand der blodpropper dannes i de dype venene i bena.

2. Hjertesvikt

Systolisk og diastolisk dysfunksjon: Vedvarende hjertearytmier kan forringe hjertets evne til å pumpe blod effektivt, noe som kan lede til både systolisk og diastolisk hjertesvikt.

Høyresidig hjerteatrofi: Som nevnt, kan lungeemboli føre til økt belastning på hjertets høyre side, noe som kan føre til hjerteatrofi (hjertemuskelen vokser på høyre side) og etterfølgende hjertesvikt.

3. Kardiovaskulær kollaps (Plutselig hjertestans)

Ventrikulær fibrillasjon og ventrikkeltakykardi: Alvorlige arytmier i hjertets nedre kamre kan være livstruende og føre til plutselig hjertestans.

4. Organdysfunksjon

Hypoperfusjon: Uregelmessig hjerteslag kan resultere i utilstrekkelig blodstrøm til kroppens vitale organer, inkludert nyrene og leveren, noe som fører til deres dysfunksjon.

5. Kronisk tretthet og redusert livskvalitet

Arytmier kan føre til vedvarende tretthet, svakhet, og manglende evne til å utføre fysiske aktiviteter, noe som betydelig kan redusere en persons livskvalitet.

6. Kognitive effekter

Spesielt etter et hjerneslag kan individet oppleve kognitive utfordringer, som hukommelsestap, konsentrasjonsvansker, og problemer med tale eller forståelse.

7. Psykologiske effekter

Angst, depresjon, og stress kan være vanlige hos personer med kroniske hjertearytmier, delvis på grunn av bekymring for helsetilstanden og effekten den har på dagliglivet.

Kritisk at myndighetene stikker hodet i sanden

For å håndtere risikoen forbundet med hjertearytmier, er det viktig med tidlig diagnose og behandling.

Behandlingsstrategier kan inkludere medikamenter for å kontrollere hjertefrekvensen eller rytmen, prosedyrer som elektrofysiologiske intervensjoner (for eksempel ablasjon), og i noen tilfeller, kirurgi eller implantasjon av en pacemaker eller defibrillator for å opprettholde normal hjerterytme.

Det er også viktig for personer med arytmier å følge opp med helsepersonell regelmessig og administrere andre kardiovaskulære risikofaktorer.

Det forteller ganske mye om tabuet som dette er, at amerikanske CDC valgte å sensurere helle studien vedrørende myokarditt.

Også i FHIs svar på «Oppdrag 58 – Om dose to til 12-15 åringer» den 07.01.2022, valgte de å bruke sladder i avsnittet som omhandlet «Vurdering av risiko for myokarditt for norske barn og ungdom».

Norske helsemyndighetene nekter å publiserte tallene på vaksinestatus i både overdødeligheten og i økningen vi har sett i hjerte- og karsykdom som startet da vi begynte å vaksinere befolkningen.

Disse tallene kunne 1. Frifunnet mRNA-vaksinen. 2. Vist at mRNA-vaksinen var årsaken til mange begredelige statistikker vi ser i dag.

Dette er antageligvis verdenshistoriens største og verste medisinske katastrofe. Antageligvis er den for stor til å innrømme.

Alle som bidrar til å fortsette å skjule dette, bidrar også til at mange går glipp av livsnødvendig behandling.

Og folk blir fortsatt vaksinert mot covid-19.

Hadde man spilt med åpne kort, ville sannsynligvis vaksineprogrammet vært avsluttet umiddelbart.

Men en hasteavvikling ville også vært en fryktelig sår innrømmelse med prestisjetap for både ekspertrådene, mediene og politikerne.

Forrige artikkelDerfor er den ingen vaksine og heller ikke bare et mRNA-produkt
Neste artikkelTraderne i Statkraft får mer enn vindkraftkommunene